Is een gechannelde liefdevolle kosmische energie die het zelfhelend vermogen van het lichaam activeert door middel van fysiek en energetische aanrakingen. TTC healing haalt spanning, stress en trauma’s uit het lichaam en brengt het zenuwstelsel tot rust.

Wanneer de chakra’s niet in balans zijn, ontstaan er symptomen die zich kunnen uiten in fysieke, mentale of emotionele klachten. Deze stagnatie kan ontstaan door spanning, stress of trauma’s die door middel van TTC opgelost kunnen worden.

Door het lichaam op bepaalde punten aan te raken, zowel fysiek als in het energetisch veld, wordt er een seintje aan het brein gegeven, die een seintje teruggeeft aan de blokkades. Hierdoor wordt het zelfherstellende vermogen aangesproken om de blokkade op te heffen.

Het lichaam kan dan ontladen in de vorm van bewegingen of emoties – zonder het herbeleven van trauma. Het zenuwstelsel kan weer ontspannen en loslaten wat al die jaren is vastgehouden. Het kost ons namelijk heel veel energie om weggestopte pijn en spanning vast te houden. Als de energie weer kan stromen, ontstaat er ruimte en rust – niet alleen in het lichaam, maar ook in het hoofd.

Wat gebeurt er tijdens een TTC-sessie?

Bij deze methode lig je gekleed op je buik op de behandeltafel en kun je je in alle veiligheid overgeven aan de werking van de helende energie. Iedereen heeft een andere reactie op de tafel, want iedereen heeft andere ervaringen en dus wat anders opgeslagen in het zenuwstelsel. Het kan zijn dat je lichaam beweegt, maar niet iedereen zal de eerste sessie bewegen. Ook kunnen er emoties omhoog komen, waardoor je moet huilen of juist wilt schreeuwen. En dat is allemaal oké. Je hoeft immers alleen maar te ZYN.

Contra-indicaties: zwangerschap en hersenziekten waaronder parkinson en epilepsie