Hoe ik dat doe?

Daarvoor heb ik verschillende methodes. Op basis van multidimensionale kinesiologie (=leer van de beweging) vraag ik via je arm welke methode je systeem nodig heeft om de oorzaak van je klacht op te sporen en aan te pakken. Dit doe ik dus buiten het denken om. Het lichaam is een geniale computer, die met de juiste vraagstelling alles zelf vertelt en vervolgens herstelt.

Energetisch ruimen we op, maken we schoon, doorbreken we blokkades en gaan we op zoek naar vermogens die je gaandeweg je leven bent kwijtgeraakt of hebt laten ondersneeuwen. We activeren op deze manier het zelfherstellend vermogen. Daarbij blijven we in het nu en kijken we welke (on)bewuste patronen doorbroken kunnen worden. Dit doen we met behulp van Multidimensionale kinesiologie, TTC®, ITB®, Pranic Healing, BrainGym® of een combinatie daarvan. Elk van deze methodes is pijnloos. Ik hoef alleen maar af en toe met mijn hand je arm aan te raken terwijl je comfortabel op een stoel zit of op een behandeltafel ligt (gekleed). Op de behandeltafel raak ik je aan op bepaalde drukpunten. In beide houdingen zetten we dan je energie in beweging en ruimen we de blokkades op.

Aan de hand van jouw fysieke of mentale klacht en het ingevulde intakeformulier bepalen we samen met jouw systeem welke behandeling op dat moment het beste resultaat oplevert. Sommige klachten kunnen al met één behandeling verholpen worden en voor andere (meer hardnekkige) klachten hebben we misschien zes consulten nodig. Je kunt dit zien als het afpellen van een ui waarbij je uiteindelijk bij de kern terechtkomt. Bij sommige klachten duurt het wat langer om bij die kern te komen. Dit heeft alles te maken met de ingesleten patronen en overtuigingen die we gedurende ons leven om een klacht heen hebben ontwikkeld. Op het moment dat je die (en de onderdrukte emotie) kunt loslaten, kan je klacht ook verdwijnen

Gemiddeld genomen voel je je na drie sessies al een heel ander mens!
Je straalt weer en kan de hele wereld weer aan.

Het vaststellen van hoeveel consulten er nodig zijn en hoeveel tijd er tussen de consulten zit, bepaalt ook weer jouw systeem. Jouw lijf en energie weten precies hoe lang het nodig heeft om de behandeling te verwerken. Uiteindelijk bepaal jij natuurlijk zelf of je een vervolgafspraak wilt maken.

Ouders kunnen bij de behandeling van kinderen tot 16 jaar aanwezig zijn.

Multidimensionale
kinesiologie

 

Talking to the Chakras

 

Interoceptieve Trauma Bewustzijn