Aan het begin van elke sessie starten we met MDK. Op deze manier bereiden we je systeem voor om het zelfhelend vermogen in te schakelen. Door zachtjes op je arm te drukken, maken we contact met jouw onderbewuste. Op deze manier bepaal jij als cliënt je eigen therapie. Jouw systeem vertelt wat het nodig heeft en in welke volgorde. Ik ben slechts de vertaler.

Je lichaam kun je vergelijken met een orkest. Iedere cel, spier, klier, orgaan of systeem heeft zijn eigen trillingsfrequentie. Wanneer bijvoorbeeld één van deze ‘onderdelen’ uit de maat trilt, kan er fysiek of mentaal ziekte ontstaan. Net als wanneer er een instrument in een orkest uit de maat of vals speelt, dan klinkt het muziekstuk niet meer. Via jouw systeem test ik uit welk ‘gereedschap’ nodig is om de trillingsfrequentie te herstellen en je lichaam opnieuw af te stemmen net als bijvoorbeeld een stemvork. Dit gereedschap bezit namelijk informatie in de vorm van trillingsfrequenties.

Op deze manier worden blokkades/verstoppingen in je energiesysteem opgeruimd en kan de energie weer vrij gaan stromen. In plaats van je klachten/symptomen aan te pakken, ruimen we hiermee de oorzaak achter je klacht op en dan verdwijnt de fysieke of mentale klacht als vanzelf. Je lichaam hoeft dan niet meer om aandacht te fluisteren/schreeuwen.

Wat gebeurt er tijdens een MDK-sessie?

Bij deze methode zit je rustig op een stoel en druk ik af licht op je arm om te achterhalen wat je systeem nodig heeft om weer in balans te komen en te herstellen. Daarbij kan ik je trillingsdragers laten vasthouden, tussen je voeten leggen of op energiepunten vastplakken, totdat je systeem zegt dat het voldoende is. En af en toe zal ik je en vraag stellen om je dingen bewust te worden. Je kunt sensaties in en om je lichaam voelen van de energie die in beweging wordt gebracht.